30 січня 2022 09:10

Легіон з України в "Атлетіко". Екс-хавбек "Динамо" незабаром стане одноклубником Марлоса

Вітор Буено найближчим часом повинен приєднатися до Атлетіко Паранаенсе.


27-річний виконавець нещодавно розірвав контракт з Сан-Паулу, а вчора Буено був помічений на стадіоні «Арена да Байшада», де Атлетіко зіграв у нульову нічию з Сан Жозеенсе в третьому турі чемпіонату Паранаенсе.


Про перехід півзахисника в Атлетіко має бути оголошено в найближчий понеділок. Ще один гравець, дуже близький до підписання — екс-півзахисник Шахтаря і збірної України Марлос, пише Globo.


У Буено були пропозиції від Ботафого, Сеари і Форталези, але переговори з «ураганом» йдуть повним ходом.


Нагадаємо, що влітку 2018 року за рекомендацією тодішнього віце-президента Динамо Євгена Краснікова кияни взяли Вітора в оренду у Сантоса. У Києві бразилець не зміг себе реалізувати, провівши за півроку три гри в чемпіонаті України і Кубку, не відзначившись в них результативними діями.


Вже в квітні 2019 року Буено повернувся на батьківщину в Сантос, звідки пішов у чергову оренду — цього разу в Сан-Паулу. У січні 2020 року по закінченню контракту з Сантосом хав став повноцінним гравцем Сан-Паулу.


У сезоні 2021 він провів 36 матчів за команду з однойменного міста, в яких забив шість голів. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Буено в один мільйон триста тисяч євро.