23 січня 2022 18:44

Роздягальня "Атлетіко" роз'єднана. Де Пауль спілкується тільки з Суаресом через дружбу з Мессі, гравці незадоволені зарплатою Грізманна

У роздягальні "Атлетіко" напружена атмосфера.


За даними Marca, проблеми в роздягальні мадридського клубу виникли після переходів Родріго де Пауля з "Удінезе" і Антуана Грізманна з "Барселони".


Де Пауль поводився як зірка, перейшовши в "Атлетіко", у нього не склалися стосунки з ветеранами. Він дистанціювався від партнерів по команді і спілкується тільки з Луїсом Суаресом, так як вони обидва дружать з Ліонелем Мессі. Нове положення уругвайця також створило напругу в команді.


Грізманн адаптувався краще, йому в цьому допомогла близька дружба з капітаном "Атлетіко" Коке. Однак невдоволення гравців мадридського клубу викликав розмір його зарплати.


Крім того, гравці "Атлетіко" роз'єднані, а команда поділилася на угруповання: балканську, в яку входять Ян Облак, Шіме Врсалько, Стефан Савич та Іван Шапонич, і португало-бразильську, в якій знаходяться Жоау Феліш, Ренан Лоді, Матеус Кунья, Феліпе. Також до неї примикають Яннік Карраско і Тома Лемар.


Деякі гравці незадоволені своїм становищем в клубі і не приховують розчарування. Наприклад, це стосується Ектора Еррери, контракт якого закінчується влітку. Тренер Дієго Сімеоне порадив "Атлетіко" не продовжувати співпрацю з 31-річним футболістом.


На даний момент "Атлетіко", який в минулому сезоні виграв Ла Лігу, зараз посідає 4-е місце в таблиці, відстаючи від лідируючого "Реала" на 13 очок.