23 січня 2022 10:30

Віце-президент "Ворскли" розповів про інтерес "Ювентуса" до Тілля і ошелешив несподіваним зізнанням про заробітки

Віце-президент полтавського клубу Олег Лисак висловився про лідера Ворскли.

Відповідаючи на ремарку журналіста про інтерес Ювентуса до хавбека Олів'є Тілля Лисак зазначив, що даний перехід був би плюсом для Ворскли з точки зору іміджу.

"Ви говорите Тіллем цікавився Ювентус. Якщо він поїде в Ювентус і скаже про Ворсклу тільки позитивні речі — завтра з Ювентуса будуть дзвонити чотири агенти: "Подивіться наших футболістів з молодіжки, звідти, звідти". Це суперкейс для нас".

Менеджер полтавської команди також несподівано зізнався, що у клубу немає мети отримати прибуток.

У нас немає завдання заробити щось десь. Так, глобально. Ми хотіли б створити клуб в класичному розумінні з розумінням по кожній позиції, перспектив і планів".

Функціонер зазначив, що більшість футболістів часто змінюють клуби в надії влаштувати свою кар'єру і заробити більше грошей, але при цьому фінанси не є головним фактором позитивних емоцій.

"Візьміть будь-якого футболіста, якщо взяти їх кар'єру, я так думаю, в 90% випадків тільки два клуби будуть названі як одні з кращих в кар'єрі. Або один, і щоб знайти цей один, йому доведеться змінити їх 15 штук по черзі. Ми повинні розуміти цю історію і бажано, щоб її розуміли агенти і футболісти. Тому що не завжди гроші принесуть щастя", - сказав Лисак в інтерв'ю програмі "Футбольний формат".


Фото: ФК "Ворскла"