12 травня 2024 12:22

Тен Хаг про критику: "Ці люди нічого не розуміють або у футболі, або в управлінні командою. Багато хто бачить проблеми і виявляє терпіння"

Ерік тен Хаг висловився про критику на свою адресу.


«Думаю, вболівальники мають терпіння – ви бачили це в понеділок», – сказав тен Хаг, маючи на увазі підтримку з боку виїзних уболівальників «Юнайтед» відразу після їхньої поразки від «Крістал Пелас» з рахунком 0:4.

«Але в деяких коментарях воно відсутнє. Або ці люди нічого не розуміють у футболі, або у них немає жодних знань про керування футбольною командою. Таке можливо, або вони просто налаштовані на критику. Але думаю, є багато людей, які бачать наявні проблеми та виявляють терпіння.

Я дивлюсь на проблеми, з якими ми зіткнулися, усі травми. Проте гравці боролися майже у кожному матчі та виявили відмінний командний дух. Це не стосується понеділка, тому я був такий розчарований. У понеділок я був дуже розчарований і гравці були розчаровані самими собою. То справді був колективний провал.

Але у всіх інших іграх ми разом боролися, показали гарний командний дух, тому я не маю жодних сумнівів із цього приводу», – заявив головний тренер «Манчестер Юнайтед».