23 січня 2022 08:35

Гасперіні зізнався, що у Ілічіча знову проблеми з психічним здоров'ям

Головний тренер "Аталанти" Джан П'єро Гасперіні після матчу 23-го туру розповів про проблеми з психічним здоров'ям у нападника команди Йосипа Ілічіча.


"Мені завжди дуже непросто говорити про таку ситуацію, тому що це дуже особисте - цитує фахівця Football Italia. - Можу тільки сказати, що ми завжди будемо близькі до нього, тому що ця ситуація виходить за межі футболу, за межі професіоналізму. Ми знаємо його багато років. У нас було багато щасливих моментів разом. Можу сказати, що він абсолютно нормальна людина, дуже позитивний, але наша свідомість всередині як джунглі.


Навіть психіатрам складно зрозуміти, що відбувається, що вже говорити про нас. Я просто сподіваюся, що він зможе повернутися і знову відкрити для себе радість, граючи на полі. Він знає, що як людину ми будемо чекати його завше. Як гравця - не можу сказати. Це дуже непередбачуваний і дуже делікатний момент".


33-річний словенець у поточному сезоні провів 23 матчі за "Аталанту" у всіх матчах і забив чотири м'ячі при п'яти гольових передачах. Раньше він страждав від депресії, через що в 2020 році пропустив ряд матчів.