15 січня 2022 12:27

"Я високий і повільний, але швидкість можна замінити тактичним вишколом, кмітливістю і хорошою технікою". Екс-легіонер "Динамо" оцінив свої ігрові якості

Колишній півзахисник "Динамо" Радосав Петрович, який нині виступає за "Сарагосу", висловився про свої ігрові достоїнства.


"Я не читаю коментарі та відгуки, але поважаю фанатів"Сарагоси". Вони сповнені пристрасті, і якщо ви не виправдаєте їх очікувань, але будуть негативні коментарі. Це нормально. Той, хто не приймає критику, не повинен грати у футбол на професійному рівні. Це правда, що я високий і повільний, але якщо я перебуваю в хорошій фізичній формі, то можу добре рухатися на полі всі 90 хвилин. Мені вдається читати гру і передбачити деякі ситуації. За рахунок цього я не здаюся таким вже повільним".

"Не хочу себе ні з ким порівнювати, але у збірної Іспанії була команда чемпіонів світу з великою кількістю півзахисників, які навіть і близько не були швидкими, але це не заважало їм бути кращими в світі. Швидкість можна замінити тактичної виучкою, кмітливістю і хорошою технікою".

"Я точно знаю, що здатний на більше. Звичайно, я не Мессі і не можу прийняти м'яч, обігравати по чотири захисники і забивати по три голи за матч. Моє завдання - створювати баланс між лініями, допомагати захисту і доставляти м'яч вперед", - наводить слова Петровича elperiodicodearagon.com.