14 січня 2022 12:34
2

"Він був згоден, але "Динамо" не влаштувала ціна": Канчельскіс розповів, як умовляв Ярмоленка перейти в "Евертон"

Колишній гравець Манчестер Юнайтед і Евертона Андрій Канчельскіс міг зіграти вирішальну роль у долі Андрія Ярмоленка. В ексклюзивному інтерв'ю Fanday він розповів, як під час виступу Ярмоленка за Динамо намагався переконати Андрія перейти в Евертон.


- У 2014 або 2015 році я приїжджав до Києва, умовляв Ярмоленка перейти в Евертон. - почав розмову Андрій Антанасович. - Упевнений, якби він тоді перейшов, його кар'єра склалася б по-іншому.


Ярмоленко тоді класно виглядав у Динамо. Евертон попросив мене зв'язатися з Андрієм і його агентом. Я приїхав на пару днів до Києва, ми з ним зустрілися після тренування в Конча-Заспі, поговорили. У Андрія було бажання виїхати, але клуби не домовилися щодо трансферної суми. Це вже не від мене залежало. Я зробив все, про що мене попросили. Тоді Евертон був дуже хороший.


- Яку суму пропонував Евертон і яку хотіло Динамо?


- По-моєму, Евертон пропонував в межах 15-18 мільйонів фунтів, а Динамо хотіло 20 мільйонів. Ціна була хороша і я не розумію, чому Динамо не погодилося на трансфер.


Відзначимо, що в той період Евертон очолював нинішній тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес.


Фото - ФК «Новбахор»

О жлобстве и Суркиса, уже легенды ходят.......!!! Наши прямые конкуренты уже сколько трансферов оформили, включая зимний, очень крутой, а у этого жлоба, зимой и снега не выпросишь !!!
Це жесть, на той момент це були більші гроші ніж зараз, а Суркісу всерівно два міліона стали як поперек горла. Не моя справа рахувати чужі гроші , однак перейшов би Ярмола ще в хорошому віці , зміг би швидше адаптуватись до Анг. футболу, плюс і стимул би був більший саме для наших гравців.
Коли прийшов містер, він одразу в інтерв‘ю казав, що як будуть пропозиції по молодим динамівцям то треба відпускати. Залишалися би Хацкевичи чи Михайличенки, вони би боялись відпустити їхнього основоного гравця, тому так би і сидів, регресував би тут