10 січня 2022 14:25
1

"Чорноморець" зацікавлений у колишньому нападнику свого клубу

Новий головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук розраховує на старих знайомих футболістів.


Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук, призначений на цю посаду 30 грудня минулого року, в процесі комплектування команди вирішив також використовувати досвід знайомих йому футболістiв.


Крім голкіпера Євгена Паста з "Дніпра-1", і Артема Сухоцького, про підписання контракту з якими Meta-ratings.com.ua вже повідомляв, в сферу зацiкавленностi тренера "моряків" потрапив також 31-річний півзахисник Іван Бобко. Попереднім клубом цього гравця був друголіговий ЛНЗ з Черкас, в якому він виступав в осінній частині нинішнього сезону.


До черкаського періоду в кар'єрі Бобко був цілий розсип зарубіжних клубів - молдавський "Сфинтул Георге", грузинське "Торпедо" (Кутаїсі), казахстанський "Окжетпес", шведський "АФК Ескільстуна" і угорський "Дебрецен".


У "Чорноморець" Іван Бобко раніше приходив вже двічі. В перше своє пришестя в одеську команду він грав під керівництвом Романа Григорчука протягом чотирьох років.

Да уж...С таким,,усилением" клубу точно не миновать вылета в Первую лигу.А я то думал, что новые хозяева под этого тренера выложат хорошую сумму на действительное усиление!