6 січня 2022 22:05

Сергій Ковалець розповів про роботу в "Поліссі" Ставки

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що відомий український тренер Сергій Ковалець може очолити аматорський клуб з Житомирської області – "Полісся". FootBoom звернувся до Сергія Івановича за коментарем.


- Дійсно, наприкінці минулого року ми зустрілися з керівниками клубу і обговорили можливу співпрацю. Дотримуюся принципу, що тренер, як і футболіст, повинен постійно перебувати в тонусі, практикувати, вдосконалюватися, вчитися новому.


Зустріч справила позитивне враження, керівники "Полісся" живуть футболом. У них амбітні плани на розвиток команди, поліпшення інфраструктури. Звичайно, аматорський клуб - це дещо новий для мене формат роботи з масою нюансів, але тим цікавіше буде отримати цей досвід.


- Не вважаєте, що аматорський клуб – це крок назад?

- У спорті, як і в житті, іноді потрібно зробити крок назад, щоб потім зробити два вперед. Не забувайте також, що я і сам, як футболіст, вийшов з аматорського футболу, виступав за "Случ" (Красилів) і доріс до київського "Динамо" і національної збірної країни. Буду тільки радий, якщо тепер зможу допомогти і комусь із нинішнього покоління зробити крок у професійний футбол.


- Які найближчі плани у команди?

- Збираємося 11 січня в Києві, де є хороші умови для тренувань. Візьмемо участь у Меморіалі Макарова. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх уболівальників футболу з Новим Роком та Різдвом Христовим, побажати миру і благополуччя.