29 грудня 2022 19:01

Журналіст: "Було б дивно, якби кращим футболістом чемпіонату України 2021 року був визнаний не Довбик, а хтось інший"

Журналіст Руслан Свірін у своєму Facebook висловився про визнання Артема Довбика кращим гравцем Прем'єр-ліги в 2021 році.


"Найкращим футболістом чемпіонату України у році, що минає, визнано Артема Довбика. Було б дивно, якби лауреатом став хтось інший. Але не тому, що Довбик наразі очолює список бомбардирів зі своїми 17-ма голами. Саме з цим гравцем пов'язані найсильніші позитивні емоції україців у 2021-му. Подія, яка вибухнула щастям, відбулася в іншому турнірі і відносить нас у теплий вечір 29 червня. У компенсований час додаткового часу, даруйте за тавтологію. На 121 хвилині матчу чемпіонату Європи Швеція - Україна Довбик вколотив гол у ворота суперників і вивів синьо-жовтих до чвертьфіналу чемпіонату Європи.


Шевченко випустив Артема на 105-й хвилині матчу на заміну Ярмоленку, то ж його можна назвати і джокером року! У голосуванні гравців та тренерів команд найвищого дивізіону країни 24-річний нападник Дніпра-1 випередив динамівців Циганкова, Шапаренка і Буяльського, які посіли відповідно друге, третє і четверте місця. Про Довбика відомо, що менш ніж за 10млн доларів Дніпро-1 його не продасть, а сам Артем не хоче грати в Динамо чи Шахтарі. Йому довподоби італійська Серія А. Для довідки - шість разів гравцем року в Україні ставав Андрій Шевченко, який своєчасно перебрався в Мілан. Сьогодні Андрій Миколайович хворіє на ковід, переносить хворобу бессимптомно. Відтак, здоров'я пану Андрію. I усім нам".