19 грудня 2021 21:16

Тухель - про ковід у "Челсі": "Мене вже не хвилюють наступні матчі. Я переживаю тільки за здоров'я своїх гравців"

Головний тренер "Челсі" Томас Тухель після нічиєї з "Вулвергемптоном" в матчі 18-го туру АПЛ (0:0) висловився про ситуацію в клубі із зараженими вірусом футболістами.

"Мене не так сильно хвилюють наступні ігри, як здоров'я футболістів і можливі позитивні тести на коронавірус. Сьогодні ми дозволили Ковачичу провести на полі 30 хвилин після 10 днів з ковідом. Ми змушуємо його грати, хто візьме на себе відповідальність за це? У нас є Канте з одним тренуванням, Чалоба з двома тренуваннями.

Люди стурбовані тим, що їхали в одному автобусі і разом вечеряли. Очевидно, цього було недостатньо, щоб відкласти матч, і нам довелося грати, але ви не можете вимагати 100% концентрації від футболістів в такій ситуації. Всі стривожені.

Сьогодні вранці о 8:30 вони стукають у двері і проводять ще один тест, про який ніхто не знав. Нам будити гравців, які хочуть добре виспатися? Окей.

Я висловив свою думку, і ви можете робити з ним, що хочете. Я не можу порівнювати з іншими іграми, це просто наша ситуація. Але це небезпечно. Ми говоримо про захист гравців і безпечне середовище. Я не здивуюся, якщо з'явиться наступний позитивний тест. Як це має припинитися, якщо ми сидимо в автобусі, вечеряємо і просто залишаємося разом?",- цитує Тухеля BBC Sport.