16 грудня 2021 20:56
2

Мампассі прокоментував чутки про перехід в "Локомотив"

Захисник "Маріуполя" Марк Мампассі в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів про можливий переїзд в чемпіонат Росії, де на нього претендує "Локомотив".


"Відповім так: до 30 Червня 2022 року я на контракті з "Маріуполем". Зараз поки у відпустці, яку проводжу в Києві".


Раніше повідомлялося, що 18-річний українець близький до переходу в "Локомотив", а трансфер може відбутися вже цієї зими. Він народився в Донецьку і має право отримати російське громадянство за спрощеною схемою.


Мампассі виступає на права оренди за "Маріуполь". У поточному сезоні він провів 15 матчів за команду і зробив один результативний пас.


Фото - ФК «Марiуполь»

Если этот субъект перейдет в Локомотив и получит гражданство России по упрощённой схеме, а наши футбольные органы не опротестуют это, значит их надо тотчас гнать поганым веником.
Юридически Россия не имеет право таким образом менять футбольное гражданство ,никакой ускоренной процедуры. Наши должны это опротестовать в УЕФА и ФИФА. Донецк это Украина и Раше нельзя позволить проворачивать такие аферы.Внутри своего недогосударства их трудно это обязать делать, но данный случай в компетенции международных футбольных органов и они должны это запретить.
Только после пяти лет проживания в этом государстве футболист имеет право смены гражданства или какие то корни в этой стране, чего в данном случае нет
Сховати
Henry, наші футбольні органи давно треба гнати і без цього!