14 грудня 2021 00:11
2

Леонід СЛУЦЬКИЙ: "Шкурін? Політика не може не бути у футболі. Не вірю, що футболіст, висловлюючи свої погляди, прямо піддасться репресіям"

Російський фахівець Леонід Слуцький в інтерв'ю YouTube-каналу "Обережно: Собчак" поділився думкою про ситуацію навколо Іллі Шкуріна.


- Був епізод з футболістом Шкуріним з ЦСКА, який з приводу білоруських подій - і його відразу призвали в армію. Більш того, тепер ЦСКА віддав його в «Динамо» Київ, мабуть, щоб його не переслідували і не депортували з Росії, тому що в Білорусі явно у нього будуть проблеми. Що з цим робити? Зрозуміло, що ви зараз не в ЦСКА. Але політика приходить у футбол і, можливо, слід пояснювати молодим хлопцям, в якій державі ми живемо і що їм може бути за такі висловлювання?


- Політика не може не бути у футболі. Для мене важливіше незалежна особистість, ніж... Я все-таки не вірю, що футболіст, якось висловлюючи свої погляди, ось прямо піддасться якимось репресіям. Все-таки футболіст - це не Кирило Серебренніков [російський режисер, який був засуджений на 3 роки умовно] і тут не буде такого ефекту.


Мені здається, це проблема якась малих країн, тому що, мені здається, якщо ми говоримо про народ, про населення, росіяни завжди дружелюбніше налаштовані до всіх інших. Зрозуміло, що тебе сприймають як агресора або людини, яка заважає твоєму розвитку твоєї країни, – сказав Слуцький.

А,как расияне"дружелюбно"относятся к Украине,то это только можно сравнить с "любовью"арабов к евреям!
Глупец! Ты или за событиями в Беларуси не следишь?! Там за одетую красно - белую шапочку или курточку менты изобьют досмерти и упекут в тюрягу на полгода, а ты про высказывания игрока говоришь!