10 грудня 2021 10:42
3

Журналіст: "Чому "Динамо" може намагатися грати в нормальний футбол, тільки коли на табло горить 0:2?"

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловився про гру "Динамо" з "Бенфікою".

- Матч з "Бенфікою" немає сенсу особливо обговорювати. Це були два різних тайми, як і в матчі з "Баварією". У мене головне питання - чому "Динамо" може намагатися грати в нормальний футбол, тільки коли на табло горить 0:2? у киян було кілька непоганих розтинів флангів, але розтин показував, що далі нічого не буде. Всі передачі в штрафну грамотно перекривалися стоять в зоні гравцями "Бенфіки". Вони не гребували грати задньою лінією з шістьма людьми. Там не було шансів кудись просочитися.


Чи міг матч піти за іншим сценарієм? Міг би. Якби Циганков потрапив з п'яти метрів у порожні ворота, а він потрапив у новорічний хіт-парад ляпів. Якби Вербич не видав ні хріном, ні коліном гольову передачу на Жілберто. У моменті з промахом Циганкова красномовніше за все була реакція Буяльського, якого взяли крупним планом. В його очах не було ні натяку на якусь агресію або здивування. Це був погляд людини, яка розуміє, що так буває у футболі.

А може вони просто здали матч? Особливо це було видно на Буяльському, коли він не вдарив, а свідомо пропустив невідому кому? Га?
Неужели ответ не очевиден??? Потому, что когда команда-соперник ведет в счете с преимуществом в 2 мяча, она, естественно, расслабляется, что дает проигрывающей команде больше шансов в нападении.
Сховати
Так таки так!