10 грудня 2021 10:19

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Планували провести збір у Туреччині збір з 5 по 12 лютого, але виявилося, що в ньому не зможуть брати участь представники "Динамо"

Юніорська збірна України (U-19) дізналася суперників по еліт-раунду відбору на Чемпіонат Європи 2022 року. У Нідерландах, крім господарів, їй доведеться з'ясовувати стосунки з норвежцями і сербами.


Виконуючий обов'язки головного тренера юніорської збірної України Володимир Єзерський в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував результати жеребкування.


"Суперництво в нашій групі пройде з 23 по 29 березня, на мій погляд, жереб - нормальний, могли потрапити і на сильніших опонентiв. Все ж, завдяки фактору свого поля, фаворитами можна вважати господарів, до речі, з ними зустрічаємося в останньому турі. Інше учасники приблизно однакові за рівнем підготовки.


Як я оцінюю шанси посісти перше місце і пробитися у фінальну частина чемпіонату? Дуже багато буде залежати від того, наскільки якісно проведемо підготовчий період. Хоча вже зараз несподівано воозникли певні проблеми. Ми планували провести збір в Туреччини збір з 5 по 12 лютого, але виявилося, що в ньому не зможуть брати участь представники київського "Динамо", які посівши друге місце у своїй групі, змушені будуть провести 9 лютого стиковий матч за вихід в 1/8 юніорської Ліги чемпіонів.


Чи будуть новачки в порівнянні з кваліфікаційним турніром в Польщі? Неодмінно. В останніх календарних матчах чемпіонату УПЛ, виступаючи за "Рух", впевнено діяли Марко Сапуга, Віталій Роман, зараз збираємо інформацію і про інших потенційних новачків.


Фото - УАФ