6 грудня 2021 14:20
2

Віктор ВАЦКО: "Минаю" ще б 5 Селезньових - були б набагато кращі результати"

Український коментатор Віктор Вацко заступився за форварда "Миная" Євгена Селезньова, який розкритикував одноклубника після поразки команди в 16-му турі УПЛ від "Динамо" (0:2).

"У чому скандал? Зняв якийсь красень з команди відео і виклав в інтернет. Важка гра. Програли 0:2 "Динамо" в матчі, в якому мали багато моментів, в тому числі і сам Селя. Ось сидить футбольна легенда зсередини роздягальні (показує на Леоненко-прим.), що Селезньов неправильно сказав?

Вийшов футболіст, не потрапив у гру. Буває. У команді можна і жорсткіше сказати. Диванні хлопці сіли і почали розписувати, а в роздягальні бувають і не такі слова. Коли Леоненко грав, в роздягальні ще б і лящів надавали за такий футбол. І це не риба, не таранка. В душі настріляли б.

"Минай", Iгор Леонов, президент клубу повинні бути вдячні, що в команді є така людина, яка мотивує команду і переживає за неї. А не програли 0:2 і опустили носи зайчики: "Ну нічого, наступного разу виграємо".

Зробили скандал з нічого. Це футбол. Це футбольний чоловічий колектив. Говнюк в цій історії не Селезньов, а той, хто зняв на телефон і виклав в інтернет. "Минаю" ще б 5 таких Селезньових – були б набагато кращі результати. Я маю на увазі харизму і характер", — сказав Вацко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

и каждому по табуретке - тяжело ж такие опы 90+ минут носить по полю...
"Диванні хлопці сіли і почали розписувати" - сказла вікторія вацко про роботу експертів на кАналах Гебельс ТВ