3 грудня 2021 17:37
1

Селезньов - про скандальний інцидент після матчу з "Динамо": "Мені соромно за свій вчинок. Я не хотів нікого ображати"

Нападник Миная Євген Селезньов прокоментував скандальне відео, що з'явилося в інтернеті. На ньому гравець лає свого одноклубника, що вийшов на заміну в матчі 16-го туру УПЛ з Динамо (0:2). Інцидент стався після завершення поєдинку.


"Мені соромно за свій вчинок! Я не хотів нікого ображати. У нас є головний тренер, якого я дуже поважаю! Саме Ігор Іванович Леонов приймає рішення про склад. І це його компетенція, а не моя", — заявив в ексклюзивному коментарі Sport Arena Євген Селезньов.


"У момент, коли мене знімала камера після матчу з Динамо, я був на емоціях. Тому що дуже сильно переживаю за команду. Я завжди налаштований на максимальний результат. Тому важко сприймаю поразки".


У нинішньому сезоні 36-річний Селезньов провів 14 матчів за Минай, відзначившись одним голом і однією результативною передачею. Досвідчений форвард намагається побити рекорд по голах у чемпіонаті України. На рахунку Селезньова 117 м'ячів. Рекордсмени за цим показником Сергій Ребров і Максим Шацьких, в активі яких по 123 голи.


Минай займає 14-е місце в УПЛ. Наступний матч закарпатська команда проведе 5 грудня на виїзді проти Олександрії.


Це хамло постійно лається, всіх ображає а потім вибачаєттся.. якби це було раз можна сказати із кожним буває, а так це на постійній основі, що показує якою людиною він є..