3 грудня 2021 12:19
2

Селезньов погрожував одноклубнику розправою після поразки від "Динамо"

Як відомо, у своєму крайньому матчі в УПЛ Минай на своєму полі поступився Динамо з рахунком 0:2. Господарі мали шанс врятувати хоча б нічию, проте у доданий час пропустили вдруге і збільшили безвиграшну серію до 15 матчів.


Одним з тих, хто болісно сприйняв поразку від чемпіона України, став форвард Євген Селезньов. Скандальний нападник залишився незадоволений грою своєї команди і знайшов крайнього у поразці команди. Селезньов після фінального свистка не стримував емоцій і не підбирав слів на адресу свого одноклубника, обіцяючи останньому розправу у роздягальні.


"Хто цього у##ка випустив? Хто його на##й випустив? На##я ви його випускаєте? На##й він мені потрібен тут? Щоб він вийшов падати? С##а, я йому зараз п##и дам у роздягальні", - вигукував заведений Євген.


Поки точно невідомо, чия гра викликала таку реакцію у Селезньова. Однак серед тих, що вийшли на заміну у Мінаю були: Міслав Матич, Михайло Месхі, Богдан Коваленко й Едвард Кобак.

На.... в смысле зачем этого дауна вообще взяли в команду? А вышло на второй тайм и шо оно делало на поле? Ходило пешком туда-сюда еле перетягивая свою большую опу...
Сложно даже представить что чудили эти фраера когда были действительно на пике.