26 листопада 2021 22:57

Іван ГЕЦКО: "Жереб був прихильний до України"

24 березня 2022 року національна збірна України зіграє в гостях півфінальний поєдинок відбору на чемпіонат світу – з Шотландією.


Екс-гравець збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси підопічних Олександра Петракова в плей-офф.


"У мене було передчуття, що українська збірна вийде на пару сіяних — Шотландія і Уельс. Все склалося найкращим чином, жереб був явно прихильний до нас.


Пригадується, свого часу нинішнього головного тренера збірної України Олександра Петракова часто називали – фартовим. І йому дійсно гріх скаржитися: під його керівництвом головна команда країни при далеко не ідеальній грі пробилася в плей-офф, тепер ось пощастило з суперником у півфіналі. Це ж не Італія чи Португалія.


Я вважаю, що наша збірна помайстровитее шотландської, от тільки б господарі не вирівняли шанси за рахунок характеру. Втім, і у нас вистачає досвідчених бійців.


Наостанок хочу нагадати хлопцям, що шанс виступити у фінальній частині чемпіонату світу може бути раз у житті. Нехай роблять висновки".