26 листопада 2021 16:25
2

"Чому ви всі про гроші запитуєте, із прокуратури дзвоните?". Шевчук жорстко відреагував на питання про преміальні "Вересу" зі своєї кишені

Колишній захисник Шахтаря і збірної України, екс-телеексперт В'ячеслав Шевчук приступив до роботи на посаді спортивного директора Вереса.


На цій посаді Шевчук буде займатися в тому числі комунікацією між гравцями першої команди, тренером і президентом, селекцією, а переговорами з телевізійними партнерами, а також виконувати роль клубного амбасадора.


Ряд українських видань опублікував інформацію про те, що В'ячеслав Анатолійович особисто преміював ігровий склад за перемогу над Металістом 1925 сумами в розмірі десяти тисяч доларів, і, нібито, ці кошти на тренувальній сесії вже отримав капітан Богдан Когут.


За коментарем з цього приводу редакція FanDay звернулася безпосередньо до Шевчука, але отримала емоційну відповідь:


"Хлопці, давайте будемо розмовляти про роботу, про справи футбольні. Гаразд? Ви, журналісти, як слідчі. З прокуратури дзвоните?


Ви, журналісти, не тими справами займаєтеся. Краще запитуйте про футболістів, як розвивати рівненський футбол, що ви плануєте і хочете робити. А у вас всіх про гроші.


Дам вам меседж. Коли я починав грати у футбол, то гроші не важливі були. Вони самі прийдуть - тільки працюй. Коли закінчив з футболом, настав новий етап кар'єри. Але я ніколи не кажу про гроші. Слава Богу, що я працюю, заробляю, здоров'я всім. Я тільки допомагаю і нічого зайвого не кажу.


Іноді кажу, але коли мене журналісти вимутять вже. Тому за гроші я не розмовляю", — підкреслив Шевчук.

Славик, не сцыкуй)
Смотрю чувачок осмелел после зашквара . Даже дерзить начал