24 листопада 2021 21:11

Андрій ВОРОБЕЙ: "Суддя мав призначати пенальті за фол на Буяльському"

Екс-форвард донецького "Шахтаря" та збірної України Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія" (1:2).


"Динамо" вчора приємно здивувало. Непогано кияни грали. Мені сподобалося, як "Динамо" грало, особливо у другому таймі.


Єдине, скільки разів кияни вибігали п'ять в чотири, чотири в три, три в два і не забили. Треба було використовувати свої моменти. Але не вийшло. Звичайно, не щастило у реалізації моментів. Були помилки воротаря Нойєра, але м'яч у підсумку не залітав у ворота.


Також був спірний епізод з пенальті, коли був фол на Буяльському. Мені здається, суддя у тому моменті мав призначати одинадцятиметровий. Рефері, напевно, порахував, що було провокацією, коли Буяльський праву ногу виставив. Але я не вважаю, що це була провокація. Всі так роблять. І пенальті ставляться залізно. Але чомусь суддя трактував епізод не у ту сторону.


А Гармаш - це взагалі відкриття. Людина виходить на поле та забиває. Так, можливо, він не так яскраво грає, як інші футболісти. Так, Гармаш не веде гру, але він є наконечником. Денис своїм досвідом тягне за собою команду".