19 листопада 2021 13:29
4

Хацкевич розповів, хто з молодих гравців "Динамо" заграв би у Лобановського

Колишній наставник «Динамо» Олександр Хацкевич назвав молодих гравців «біло-синіх», які могли б заграти в «Динамо» Валерія Лобановського.


«Миколенко та Шапаренко не лише витримали б навантаження, а й склали б конкуренцію. Коля Шапаренко міг би грати на позиції вісімки, шістки, прихованого плеймейкера чи, як зараз кажуть – півота. Буяльський теж склав би конкуренцію. Вітя Циганков? Ну тут… Давайте відверто. Які матчі рівня Ліги чемпіонів вам спадають на думку, в яких Циганков приносив результат? Вітя гарний у чемпіонаті, він визначає результат. Він був непоганий, коли пішов Андрюха Ярмоленко. У вересні, жовтні, листопаді 2017 року. Збори він добре пройшов, повернувся на свою позицію – на правий фланг. Я йому довірив капітанську пов'язку.


Зимові збори він пройшов добре. Ми «Олімпіакос» пройшли, потім із «Лаціо» гарна у нас гра була. Потім у нього якісь проблеми почалися потроху, і на якомусь етапі Вітя зупинився. Чи це психологічні проблеми? Може бути. Є матчі чемпіонату, єврокубки, поєдинки збірної. Десь він, можливо, почав вибирати, до яких матчів він може готуватися… Але це моя думка. У Віті вона може бути іншою», - сказав Хацкевич на ютуб-каналі Пряма червона.

Если бы не Витя ты клоун бы уволен был бы в первый год. Вся твоя стратегия была Витя забьет или чтото придумает.
Да, с Витей что-то не то происходит.
А до этого в каком-то из интервью после ухода говорил, что у Шпарено проблемы с физической формой
Сховати
Шапаренко