18 листопада 2021 09:21

Юрій ВІРТ: "Верес" скучив за грою, але головне - обійшлися без травм"

Перерва у чемпіонаті України, пов'язана з матчами збірних, завершується. У п'ятницю, 19 листопада, стартує 15-й тур. Головний тренер" Вереса "Юрій Вірт у коментарі Footboom розповів про підготовку команди до поєдинку з "Металістом 1925" і до завершального відрізку осінньої частини сезону, довжиною у чотири тури.


- Після 14-го туру чемпіонату України футболісти "Вереса" отримали три вихідних, і з четверга, 11 листопада, ми відновили роботу у режимі одноразових тренувань.


Нам вдалося провести контрольний матч з "Карпатами" Галич. У цьому спарингу, перш за все, хотіли задіяти всіх наших виконавців, щоб усі хлопці отримали ігрову практику, підтримали тонус. Все вийшло, і всім задоволені. Крім того, важливо, що ніхто з футболістів "Вереса" не отримав травму.


Сьогодні, 17 листопада, у нашої команди вихідний. З "Вереса" у збірні ніхто не виїжджав, тому працювали спокійно та цілісно. Що стосується лазарету, то він у нас, на жаль, не пустує. Пошкодження мають Дмитро Кльоц та Артем Данилюк. Міні-травма - у Євгена Пасіча, який, будемо сподіватися, скоро повернеться у стрій.


Чого чекаємо від матчу з "Металістом 1925"? У нас є невеликі труднощі, але всі футболісти "Вереса" рвуться в бій. Після двотижневої паузи хлопці скучили за грою. Дух у нас - бойовий, і ми хочемо поповнити скарбничку очками, - зазначив Юрій Вірт.