13 листопада 2021 13:58
3

Денис ГАРМАШ: "Буває, біжу у штрафний і думаю: "Куди мені відкритися? Туди чи туди?". Куди чуйка"

Півзахисник/нападник "Динамо" Денис Гармаш розповів каналу BurBuzz про свою чуйку у футболі.


"Так, буває фарт у футболі, у житті. Виходить, потрапив до збірної, виграв Євро-2009, і відразу в "Динамо". І то, на Євро мене не хотіли брати, а в останній момент вирішили взяти. Першу гру я в старті не грав. Там хтось отримав травму, я вийшов на тайм, і потім всі ігри зіграв в основі.


Навіть не пам'ятаю, де я тоді грав. Під нападником, по-моєму. Нормально - три забив, вийшло.


Треба ще опинитися у потрібному місці, правильно зіграти, правильно відкритися. Я, буває, біжу у штрафну та думаю: "Куди мені відкритися? Туди чи туди?". Куди чуйка. Не вгадав. Думаю:"Блін, нефарт". А буває, побіг і вгадав. Думаю, це досвід, чуйка, фарт - не знаю, як сказати.


Чи не крутилася тоді голова? Я тоді не думав, грав і жив. За майбутнє почав думати, коли мені 30 стукнуло. А так думав, ніби-то все життя буду грати. Не думав у 20-23 навіть, що кар'єра закінчиться. А зараз вже думаю", - сказа Гармаш.

Ну странно слышать по поводу "куда чуйка" при Луческу. У таких тренеров как Клоп, Гвардиола да и тот же Луческу игроки на занятиях разбирают тактику.....
Сховати
Артур, так тактику они учат, но играть продолжают по "чуйке"
Артур, Вы когда нибудь слышали о таких футболистах как Герд Мюллер, Мирослав Клозе, Филиппо Индзаги... Тренировали их тоже не последние в футбольном мире люди и установки тренерские, я уверен, они слушали предельно внимательно, но как раз та самая, пресловутая "чуйка" позволила им наколотить кучу мячей. Никакие тренерские установки и схемы не заменят голевое чутьё у голеадора.