13 листопада 2021 08:13

Саутгейт висловився про можливе продовження контракту зі збірною Англії

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт підбив підсумки матчу з Албанією (5:0) у кваліфікації ЧС-2022 і висловився про можливість підписання нового контракту. Поточна угода Саутгейта з футбольною асоціацією Англії розрахована до літа 2022 року.


"Перший тайм був фантастичним. Важко підтримувати такий рівень весь матч, особливо коли ти ведеш з таким рахунком перед перервою. Ми залишалися професіоналами у другому таймі, але, на жаль, не змогли забити більше.


Ми граємо найкраще, коли у нас є перевага. Ми не досягли того, чого мали проти Угорщини, і ми хотіли виправити це. Кейн сьогодні показав зразкову гру центрального нападника. Він боровся, вигризав м'ячі, взаємодіяв з партнерами, ну а його результативність була видатною.


Продовження мого контракту? Було б неправильно, якби моя увага була десь ще, крім кваліфікації ЧС. Я зосереджений тільки на тому, щоб пройти цей відбір. а решта може почекати", - цитує Саутгейта ITV Sport.


Чинний контракт Саутгейта розрахований до літа 2022 року. Раніше з'явилася інформація, що 51-річний фахівець погодив продовження угоди до 2024 року.