12 листопада 2021 19:53
1

Гендиректор "Чорноморця": "Питання про участь орендованих у матчі з "Динамо" ще вирішується"

За тиждень до старту чергового, 15-го туру чемпіонату серед команд української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться одеський "Чорноморець" і київське "Динамо", поки ще невідомо, в якому складі одесити відправляться на гру до Києва.


Дана тема актуальна через наявність в "Чорноморці" величезної кількості орендованих у "Динамо" футболістів.


Як повідомив в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua генеральний директор ФК "Чорноморець" Анатолій Місюра, дане питання поки що знаходиться в стадії обговорення.


"По даній темі зараз йде переговорний процес. Поки на сто відсотків сказати, хто не гратиме, не можу. Ближче до гри будемо розуміти. До матчу готуються всі футболісти".


Нагадаємо, що в нинішньому складі "Чорноморця" грає 16 футболістів, що мають відношення до київського "Динамо": воротар Владислав Кучерук, захисники Данило Скорко, Денис Кузик, Роман Вантух, Крістіан Біловар, півзахисники Юрій Тлумак, Мохаммед Кадірі, Євген Смирний, Георгій Цітаішвілі, Ярослав Надольський, Богдан Білошевський, Вадим Мащенко, Микола Михайленко, нападники Данило Сухоручко, Євген Ісаєнко та Владислав Ванат.


Нагадаємо, що матч "Чорноморець" - "Динамо" відбудеться 19 листопада в Києві. Гра була перенесена в столицю на прохання столичного клубу.

Никаких уступок! Нельзя дарить очки ржавым кротам и быть добренькими! Лохметка нам ничего не дарит!