12 листопада 2021 10:04

Володимир МИКИТИН: "Знову Україна наступила на ті ж граблі"

Національна збірна України зіграла внічию (1:1) у контрольному матчі з Болгарією.


Екс-захисник збірної України Володимир Микитин в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився враженнями від протистояння в Одесі.


"Ніяк українцям не вдається позбутися нічийного синдрому. І не відмовиш нашим хлопцям у старанності, але з матчу в матч наступаємо на ті ж граблі. Маю на увазі промахи в обороні і просто катастрофічну ситуацію з реалізацією гольових моментів. Впевнений, що трансферна вартість юного болгарського воротаря Світлослава Вуцова, який зробив кілька ефектних сейвів, після сьогоднішнього поєдинку сильно зросла, однак і наші багато разів промахувалися з забійних позицій. Я це пояснюю відсутністю у того ж Андрія Ярмоленка відсутністю ігрової практики на клубному рівні.


Що стосується Руслана Малиновського, то він зіграв на своєму рівні, хоча і не так яскраво.


Не сподобалося, як наші почали другий тайм, добре, що в цей період болгари не забили ще раз, інакше було б складно врятуватися. Таки, потрібно віддати належне господарям, що вони зуміли згуртуватися, накрутили темп і їх перевага стала тотальною. Єдине чого не вдалося, за винятком одного влучного удару Тараса Степаненка, так це виправити приціл. Будемо сподіватися, що приберегли гольовий запас на наступний матч - з Боснією і Герцеговиною".


Фото: ФК "Зоря"