10 листопада 2021 08:33
2

"Кладовище" у Палкіна дуже велике. Він багатьох футбольних людей "поховав". Шарафудінов - про гендиректора "Шахтаря"

Колишній коментатор В'ячеслав Шарафудінов розкрив подробиці входження Сергія Палкіна в донецький клуб, його стилю управління і особистісних якостей.


Шарафудінов в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів, що в донецький клуб Палкіна привів колишній віце-президент Шахтаря, екс-віце-прем'єр і міністр інфраструктури України Борис Колесніков.


- Ви пам'ятаєте момент, коли Палкін з'явився в Шахтарі?


- Це краще запитати у Колесникова. Палкін його креатура, не знаю, де його знайшли. Колесніков, як вліз туди, Шахтар пішов іншим шляхом. У мене з Колесніковим складні стосунки. Я про нього не хочу говорити. Це людина, яка багато разів мені зробила боляче і неприємно.


- А Палкін?


- Такий же. Вони, як батько і син або молочні брати. Палкіна мало хто сприймав у Шахтарі. Він людина з іншої опери. Палкін, коли прийшов до клубу, навіть не знав правила футболу. Треба запитати у Колеснікова, що він в ньому розгледів. Але так в житті буває.


У нас були робочі відносини. Він говорив, я робив. Дружніх стосунків у нас не було ніколи. Його думка мені було не цікаво.


Для когось він успішний менеджер, а для мене - людина далека від футболу. Йому все одно чим керувати - футболом або балетом. Це вам коротке резюме про нього.


Фахівець вважає, що Палкін досить авторитарний керівник, з думкою якого краще не сперечатися, інакше є ризик втратити роботу.


"Ті, хто підлизне Сергію Анатолійовичу - будуть хороші, а ті, у кого є своя думка... "Кладовище" у Палкіна дуже велике.


Він багатьох футбольних людей, м'яко кажучи, "поховав" - футболістів і функціонерів. Через нього пішло дуже багато людей з Шахтаря. З Палкіним потрібно тільки кивати і погоджуватися. Якщо ти не будеш цього робити, то в Шахтарі тобі робити нічого", - вважає Шарафудінов.


Влітку 2003 року Палкін став фінансовим директором Шахтаря, а вже через рік зайняв пост генерального директора, на якому він працює донині.

Рыжий вор, колесо и палкин настолько далеки от слова бизнес, насколько это возможно. Единственное что они умеют это воровать деньги. А так называемый успех клуба из сталино связан не с профессионализмом выше описанных субьектов, а с тем как на украденные в свое время деньги определенная иностранная компания создала концепцию развития клуба. Не надо приписывать мошенникам того чего они не заслуживают.
Проанализировав работу менеджмента ШД, когда они кучу бразильцев продали на Запад за серьёзные деньги, понимаешь, что мнение Шафрутдинова №5. Как бы мне не нравились Срна. Палкин. Ахметов, следует признать, деньги они делать умеют.