5 листопада 2021 18:49

Олександр ГЛАДКИЙ: "Регулярно спілкуюся з Луческу, можу йому зателефонувати в будь-який момент"

Форвард Зорі та ветеран УПЛ Олександр Гладкий розповів про свої відносини із наставником Динамо Мірчею Луческу.


"Чи запрошував мене Луческу в Динамо? Ні. Я з ним спілкуюся регулярно, я можу йому зателефонувати у будь-який момент, у мене з ним дуже хороші відносини. Це я молодим ображався на нього, а потім вже став мудрішим, почав розуміти, чому це траплялось. Я його дуже поважаю як фахівця і як людину, це дуже сильний тренер.


Новина про його прихід у Динамо з одного боку здивувала, а з іншого боку ні. Знаючи його, у нього стільки енергії, у нього стільки бажання працювати. Він намагається контролювати весь процес, він скрізь.


Те що він прийняв Динамо, я вважаю, це плюс для нашого чемпіонату. Тому що в останні роки впала популярність УПЛ. Тут завжди футбол для вболівальників був якоюсь розрадою, щоб приходили люди на стадіон, відпочивали, а зараз війна. З першого дня ми відчули що він повернувся, вся країна говорила. Це великий плюс. Це дуже сильний тренер. Послухайте коментарі, як усі про нього відгукуються. Я розумію вболівальників та історію клубу, але такий тренер прийшов, він знає цей чемпіонат, він працював у інших чемпіонатах, він вигравав, він тренер-переможець", – сказав Гладкий для Youtube-каналу Do Best!