5 листопада 2021 11:05

Тарас МИХАЛИК: "Хочеться, щоб все вирішилося у матчі "Бенфіка" - "Динамо"

У четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" вдома поступилося "Барселоні" (0:1).


Екс-гравець киян Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси динамівців на єврокубкову весну.


"Я не дотримуюся думки, що "Барселона" вже інша. Каталонці не зрадили своєму комбінаційному стилю, в команді і без Ліонеля Мессі вистачає зіркових виконавців. Тому не варто применшувати той високий рівень футболу, який підопічні Мірчі Луческу продемонстрували з іменитими суперниками. Впевнений, що, по принаймні, на нічию, вони награли.


Гол від фаті? Тут, скоріше, просто нещасний випадок, коли рикошет був не на користь киян, хоча завершальний удар юного іспанця - вразив.


Були свої моменти і у киян, але кілька разів на висоті виявився воротар "Барселони" , в інших випадках приціл у господарів виявився збитий. Ось це перевага в реалізації і позначилося на підсумковому результат.


І наостанок - про шанси киян на єврокубкову весну. Вони – мінімальні, але ще не все втрачено. Однак тепер вже дуже багато чого залежить не тільки від киян. Я дуже хочу, щоб доля путівки в Лігу Європи зважилася в поєдинку в Лісабоні між "Бенфікою»і "Динамо".