2 листопада 2021 17:53

Сергій НАЗАРЕНКО: "Шанс для "Динамо" - домашні заготовки при стандартах"

2 листопада "Динамо" і "Барселона" з'ясовуватимуть стосунки в четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів.


Екс-півзахисник національної збірної України Сергій Назаренко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, у кого вищі шанси на перемогу в протистоянні в Києві.


"Думаю, що режисура сьогоднішнього поєдинку не буде особливо відрізнятися від попередніх баталій за участю цих команд. Так, у "Барселони" суттєві кадрові проблеми, однак у неї вистачає виконавців, які на "ти" з м'ячем. Ось чому це дозволить каталонцям не зраджувати своєму ігровому стилю.


До речі, я б не став переоцінювати значення відсутності біля керма "Барселони" головного тренера. А може, навпаки, це тільки послужить додатковим стимулом згуртуватися і довести в Києві випадковість останніх невдач.


Хоча нехай каталонці самі розбираються зі своїми проблемами. Сьогодні я оцінюю вище шанси на перемогу у киян. Дуже багато буде залежати від того, як вони будуть дорожити гольовими моментами. Також господарям відчутні дивіденди можуть принести домашні заготовки при стандартних положеннях. Тим більше, що у "Барселони" відсутня гренадер Жирар Піке, майстерно грає на "другому поверсі". Буде цікаво, адже вже близька розв'язка в груповому турнірі".