31 жовтня 2021 10:17
2

Ситуацію зіпсувало бажання грати. Міккель Дуелунн отримав чергову неприємну травму

Півзахисник "Динамо" Міккель Дуелунн, який виступає на правах оренди за голландський клуб НЕК "Неймеген", так хоче грати, що готовий виходити на поле з травмою.


Як повідомляє портал bt.dk, 17 жовтня данець вийшов на поле в матчі чемпіонату Голландії проти "Вітесса" з травмою ноги. Відразу після матчу футболісту зробили рентген, який показав, що у нього тріщина стопи і є ризик отримати повноцінний перелом.


- Я боровся з болем в нозі протягом декількох тижнів, але все ж зіграв проти "Вітесса". Адже мені хочеться зробити все, щоб грати! На жаль, обстеження після матчу показало, що у мене була і є тріщина в кістці стопи. Так що зараз мені потрібно зробити перерву на кілька тижнів, а потім, сподіваюся, я знову буду готовий грати.


Нинішня травма не така вже й серйозна, але вона дратує, адже я хочу грати в кожному матчі. Але це несерйозне пошкодження, зовсім не таке, яке було у мене два роки тому в "Динамо". Це був кошмар.


Я незабаром повернуся і чекаю цього з нетерпінням! Ми непогано виступаємо у вищому дивізіоні, і наша команда стає все краще, - сказав Дуелунн.

Есть такое определение для футболистов , которые подвержены травмам - Хрустальный
Человек-болячка