26 жовтня 2021 12:03
3

Віце-президент "Ворскли": "Комітет арбітрів розбереться з видаленням Тілля, але коли такий фол, а воротар піднімається через 20 секунд"

Віце-президент "Ворскли" Олег Лисак прокоментував видалення Олів'є Тілля в матчі з "Шахтарем" (0:2).


"Думаю, Комітет арбітрів розбереться, УАФ розбереться, дадуть об'єктивну оцінку того, що відбувалося.


Але коли такий фол, коли піднімається воротар через 20 секунд після фолу, не надається ніяка допомога. Він чітко розуміє, що ми могли б по-іншому вести цю гру.


Не хочу нічого коментувати. Думаю, відповідальні компетентні органи розберуться і буде дана відповідна оцінка", - сказав Лисак.


Головним арбітром матчу був Сергій Бойко.


Фото: ФК "Ворскла"

"комитет арбитров разберется, УАФ разберется" - АХАХА! Настільки наївний чи дурник? Самі себе накажуть???
У цьому епізоді стався збіг обставин. Була атака з ризиком завдання травми воротарю ногою в груди чи обличчя. І за таке дають жовту картку. Це зробив і Бойко. Якби ця картка у Тілля була першою, ніхто б і слова не сказав. Але Тілль перед цим вже встиг отримати картку і друга автоматично перетворилася на червону. Ну і як у цій ситуації мав діяти Бойко? Зробити вигляд, що атаки ногою на воротаря немає? Я нікого тут не виправдовую, але як можна було діяти по-іншому у цьому епізоді, не знаю.
Сховати
Africanda-S, а как же "дух игры"?)))..шучу конечно. Тут вопрос не в конкретном эпизоде, а в системном подходе отечественного судейства. А он, как известно, выборочный. Один судит по инструкции, а другой по "духу...". А третий без var вообще половины моментов не замечает