26 жовтня 2021 10:08

"Поїхали до перукаря Белькевича і почалася комедія". Головко розповів, як гравці "Динамо" постриглися наголо перед матчем з МЮ

Колишній захисник "Динамо" Олександр Головко розповів історію про те, як гравці "Динамо" постриглися налисо пере матчем з МЮ в Лізі чемпіонів.


- Наша команда йшла трохи вниз. Шева поїхав, Ребров, Лужний. Залишився Каладзе, але він вже був на валізах. Програли матч Ліги чемпіонів проти ПСВ. Вели 1:0, поступилися 1:2. В аеропорту У мене відбулася розмова з Григорієм Суркісом. Я був капітаном, стояв і слухав. Розумів, що щось потрібно робити. А що? У ті часи можна було поговорити, сказати зібратися. Зібрав пацанів в літаку, а потім по прильоту пішли в ресторан Ващука. Запропонував постригтися налисо перед грою з МЮ, напевно, Деметрадзе. Поїхали на Червоноармійську, бо там у Белькевича був свій перукар. Ну і почалася комедія. Підстригли мене, я себе побачив і злякався. Практично всі постриглися і приїхали на базу. Приїхав Ігор Суркіс. Не хочу говорити на камеру те, що він сказав. Потім нас зібрав Лобановський і сказав, що нам це не допоможе. Але це був якийсь сплеск емоція, який дав нам можливість зіграти з МЮ 0:0.