21 жовтня 2021 11:05
1

Ансу Фаті підписав новий контракт з "Барселоною" відразу після матчу з "Динамо"

Фото - Depositphotos.com


Після перемоги над "Динамо" (1:0) "Барселона" оголосила про продовження контракту з Ансу Фаті, який вже зараз є одним з кращих гравців каталонського клубу. Керівництво "Барселони" впевнене, що в найближчому майбутньому фаті стане лідером команди і допоможе клубу повернутися на вершину європейського та іспанського футболу. На офіційному сайті "Барселони" опубліковані подробиці нової угоди.


Фаті поставив підпис під контрактом відразу після матчу з "Динамо". Протягом дня йшли переговори між агентом гравця і представниками клубу. У четвер буде скликана прес-конференція, на якій буде показано нову угоду, а також футболіст і президент клубу дадуть відповідь на питання журналістів, після чого буде проведена фотосесія.


Відступні фаті складають мільярд євро, як і в іншого молодого гравця – Педрі. Контракт розрахований до 30-го червня 2027 року.


Нагадаємо, що незважаючи на серйозну травму в листопаді 2020 року, в результаті якої він вибув на 10 місяців, Ансу Фаті в свої 18 років вже зіграв 47 матчів за першу команду "Барселони", забивши 15 голів і віддавши три результативні передачі. 13 голів були забиті в Ла Лізі (два в цьому сезоні), а два інших - в Лізі чемпіонів.

Ансу Фати в свои 18 лет уже сыграл 47 матчей за первую команду "Барселоны", забив 15 голов и отдав три результативные передачи. - вот это показатель!