20 жовтня 2021 15:37

Екс-гравець "Динамо": "Для "Барселони" невдача в матчі з киянами буде провалом"

20 жовтня київське "Динамо" в гостях проведе поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів з "Барселоною".


Екс-гравець "Динамо" Олег Матвєєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, кому віддає перевагу в сьогоднішньому протистоянні.


"Шанси домогтися позитивного результату у "Барселони" вище. Перш за все, тому, що якщо іспанський гранд сьогодні не переможе, то йому дуже складно буде розраховувати на вихід в наступний раунд, а для знаменитої і амбітної "Барселони" такий результат - катастрофа. Тому господарі будуть налаштовані продемонструвати все, що вміють. По-друге, останній календарний матч у чемпіонаті Іспанії - з "Валенсією" показав, що каталонці поступово знаходять упевненість, особливо це стосується лінії атаки. По-третє, не можна не враховувати той факт, що відразу кілька провідних виконавців "Барселони" повернулися в стрій після травм. Це серйозна підмога.


Що може протиставити "Динамо" такій "Барселоні"? В першу чергу, надійність в обороні і блискавичний перехід від захисту в наступ. Недавній матч з "Валенсією" показав, що каталонці біля своїх воріт далеко не безгрішні і у киян обов'язково будуть можливості забити".


Нагадаємо, що поєдинок "Барселона" - "Динамо" розпочнеться 20 жовтня о 19.45.