17 жовтня 2021 10:54

Екс-форвард "Ворскли" Міщенко: "Після того як я виклав фото з Громовим на тлі Кремля, мені подзвонив Зозуля і напхав торбу"

Колишній гравець донецького Металурга, Ворскли та низки інших клубів Олег Міщенко відверто розповів Fanday.net про своє ставлення до Росії.


Міщенко з 2016 по 2017 рік виступав у складі російського Амкара. У 2015 році футболіст опублікував в Instagram спільне фото з Артемом Громовим на тлі Кремля.

Міщенко зізнався, що після того, як фото виявилося в Інтернеті, йому відразу подзвонив Роман Зозуля і переконав видалити фотографію з мережі.

"По-перше, я тоді був молодий, не було такого розуму, мислення, як зараз. Мені тоді відразу подзвонив Рома Зозуля, напхав мені торбу, типу, що я роблю, "Видали швидко". Я видалив відразу. Розумів, що можуть бути якісь наслідки.

Ось така ситуація, просто необдуманий крок. Не було мети когось спровокувати. Просто необдумане рішення виставити фото", - наводить слова Міщенко Fanday.net.

Також екс-форвард вважає, що спорт поза політикою, а до Росії відноситься нейтрально.

За всю кар'єру гравець провів 128 матчів, забив 21 гол і віддав сім результативних передач. Наразі 32-річний Міщенко тренує дітей у ФК Полтава.