16 жовтня 2021 15:14
1

Артем ФРАНКОВ: "Три мільйони євро за Мампассі - це щось позамежне"

Головний редактор українського журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував «СЭ» інформацію про можливий трансфер захисника "Шахтаря" Марка Мампассі.


"Нічого особливого в ньому не бачу, крім прізвища. Але сказати, що в "Маріуполі" він виділявся підвищеним рівнем гри, не можу. Зазвичай він грав правого центрального захисника, по юнакам "Шахтаря" не пам'ятаю його. А в "Маріуполі" грають кілька хлопців, які стали чемпіонами світу в 2019 році. І за ними ми намагалися дивитися, це Чех і Кащук. На цьому тлі оборона не найсильніша риса "Маріуполя", в якому Мампассі давно грає. Зараз цей гравець не під основу, далеко не перша команда", - сказав Франков у бесіді з кореспондентом «СЭ» Георгієм Скобліковим.


Також український журналіст висловився про передбачувану суму трансферу Мампассі в "Спартак".


"Три мільйони євро за нього - це щось позамежне. Для мене перехід Мампассі в "Спартак" це означає, що я нічого не розумію в цій справі, і в України вкрали перспективного центрального захисника. Персонально за ним ніколи не спостерігав, але іноді можу не бачити. Хочеться довіряти людям, що сиділи селекціонери, видивлялися хлопця. Але три мільйони євро... Навіть не розумію, хто міг запропонувати за нього таку суму", - додав Франков.

То что ты не разбираешься уже все знают