9 жовтня 2021 10:35
5

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: "Буває, задаюся питанням, хто змусив мене покинути "Сассуоло"..."

Італієць Роберто Де Дзербі, котрий влітку нинішнього року покинув «Сассуоло» й очолив донецький «Шахтар», розповів про мотиви, що спонукали його зробити такий крок.


«Мені був потрібен цей досвід. Мій цикл в «Сассуоло» закінчився, я знав, що не можу дати команді більшого. Я хотів спробувати себе на тлі нових реалій: багатомовної роздягальні, Ліги чемпіонів, 8 матчів, до яких потрібно підготуватися і які потрібно зіграти за 25 днів. У мене була потреба і бажання зіткнутися з серйозними труднощами. Було непросто покинути «Сассуоло», людей, до яких я дуже прив'язаний. Я люблю людей більше, ніж місця. Зараз я дійсно стикаюся з труднощами, бувають часи, коли я борюся і задаюся питанням, хто змусив мене це зробити. Але коли я зупиняюся і починаю думати, то приходжу до висновку, що це було те, що я шукав», - розповів Де Дзербі.

Нагадаємо, контракт Де Дзербі з «Шахтарем» розрахований до літа 2023 року.
Бабло ахметки заставило тебя это сделать
Сховати
что за люди, лишь бы обос.ать человека...
Я надеюсь что ты работаешь за бесплатно, а если все таки получаешь деньги, то отдаЁшь их в дома пристарелых и детские приюты... Да?
Сховати
FcDK, не нужно быть святее Папы Римского. Бабло - так бабло, а не вот эта вся философия...
Сховати
Кепа, а чем уже Де Дзерби успел нагадить за пару месяцев? Или может все таки среди наших болельщиков есть проблемы в некоторых с головою?
Раньше деда тоже авном поливали, а сейчас в жопу целуете!
Леханыч, оно и понятно, все другие тренера и футболисты они ж за идею и футболку. Возьмём к примеру Мансчестер Сити или ПСЖ, я точно знаю что все мечтали там играть с самого рождения из-за славной истории этих клубов. И только в Шахтёр идут все за деньги.