8 жовтня 2021 12:15
2

Жоан ЛАПОРТА: "Куман заслуговує довіри. Він легенда "Барси" і любить клуб"

Фото - Depositphotos.com


Президент "Барселони" Жоан Лапорта пояснив, чому не став звільняти головного тренера команди Роналда Кумана.


"Всі кулес, включаючи Кумана, розчаровані ситуацією. Президент повинен проаналізувати ситуацію і прийняти рішення. І я, вислухавши своїх довірених людей, прийшов до висновку, що повинен діяти так само, як і з Райкардом.


Куман заслуговує довіри. В першу чергу тому, що він куле і любить "Барсу". Це видно, коли спілкуєшся з ним. По-друге, він легенда "Барселони", важливо це відзначити. До того ж виникла спортивна та інституційна криза.

Мені потрібно було зрозуміти, чи варто вірити в команду. Я запитав Кумана: "Ти віриш у цю команду?". Він відповів: "Звичайно, але потрібно, щоб відновилися травмовані". Я побачив чоловіка, який хоче продовжувати», – заявив Лапорта в ефірі RAC1.

Он слова Суркиса предыдущего сердечного периода на испанский перевел. У нас были Динамовские сердца, тут Барселоновское сердца. Тренер должен работать только по принципу итогового результата и все. Все предыдущие заслуги в качестве игрока остались в прошлом. За них нужно уважать, гордится, но не давать работу сейчас, потому что кто-то был хорош тогда.
Жоан ЛАПОРТА: у нас нет дег что бы уволить Кумана