7 жовтня 2021 16:55

Нападник "Крістал Пелас" виплатив компенсацію людині, яка оглухнула через нього на одне вухо

Нападник "Крістал Пелас" Одсонн Едуар виплатив компенсацію в розмірі € 23 500 людині, яка оглух через нього на одне вухо.


Інцидент, про який йде мова, стався в 2017 році, коли Едуар перебував в оренді в "Тулузі" з ПСЖ. Одсонн був засуджений за застосування насильства з використанням зброї після того, як вистрілив з пневматичної гвинтівки в перехожого.

Нападник був засуджений до чотирьох місяців умовно і повинен був виплатити € 6000 в якості початкової компенсації, проте не зробив цього.

"11 лютого 2017 року я спокійно йшов в районі Буська в Тулузі, коли зупинилася машина. Водій відкрив вікно, я подумав, що він хоче отримати якусь інформацію. Я підніс голову до вікна - і тут пролунав удар. Я впав на землю, а з вуха текла кров. Він подивився на мене, нічого не сказав, а потім спокійно поїхав.

З тих пір як ми почали судовий процес, Едуар грає в мерця. Він не прийшов до суду і не хотів платити потрібну суму. Я більше не можу нічого чути цим вухом.

Президент "Тулузи" Дам'єн Комоллі зв'язався зі мною, пообіцяв допомогти і запропонував підтримку. Він написав, що йому шкода, що я опинився в такому становищі і що мені доводиться переживати фізичні та психологічні наслідки. Він дав мені адресу електронної пошти, що належить одному з членів "Крістал Пелас". І ось нарешті все закінчилося", - наводить слова потерпілого Daily Mail.