6 жовтня 2021 13:00

Агент: "У Малиновського був провальний початок чемпіонату, але зараз він викладається на всю котушку, працює як проклятий"

Футбольний агент Денніс Лахтер прокоментував інформацію про те, що півзахисник збірної Росії Олексій Міранчук може покинути "Аталанту" в зимове трансферне вікно.

- Природно, в "Аталанті" всі будуть заперечувати, інакше так»слона не продати". Звичайно, вони будуть говорити, що він не продається, інакше його не продати. Я знаю, на Міранчуку "чохол". Гасперіні на тренуваннях з ним взагалі не спілкується. Він впритул його не бачить. Тренер намагався з ним розмовляти, але Олексій "включив італійця", ходить ображений, щоки надув. У Малиновського теж був провальний початок чемпіонату, але зараз він викладається на всю котушку, ОРЕ як проклятий. А Міранчук дметься.


- Якщо уявити, що взимку Міранчук дійсно може піти з "Аталанти", то куди?
- В оренду в італійський клуб, що займає місце нижче 12-го. До Росії він навряд чи повернеться, все-таки в Італії за цей час він якось пообтерся. Про повноцінний трансфер теж говорити не варто, цінник за нього буде кінський. Ось його викликали в збірну, подивимося, що там награє, — наводить слова Лахтера "РБ Спорт".