3 жовтня 2021 08:15

Іван ГЕЦКО: "Відсутність Траоре полегшить життя "Динамо" в "класико"

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-rationgs.com.ua поділився своїми очікуваннями від завтрашнього протистояння в Києві.


"Думаю, що великі поразки від "Шахтаря" - в Суперкубку України і від "Баварії" в груповому турнірі Ліги чемпіонів все ж, позначилися на психологічному стані динамівців. Подивимося, чи вміють підопічні Мірчі Луческу тримати удар. Якщо вони знову не продемонструють бажання стрибнути вище голови, то їм чергового розгрому від гірників не уникнути. Хоча, пригадується, саме динамівці раніше завжди відрізнялися мотивацією в боях з "Шахтарем", але нещодавно в Суперкубку України вже стався збій.


До речі, останнім часом почала барахлити і динамівська оборона, яка на початку сезону діяла досить злагоджено. Щоправда, завтра київським захисникам буде простіше відбиватися через відсутність травмованого лідера нападу донеччан Лассіни Траоре. Однак їм не варто заспокоюватися, у гірників є кому забивати, особливо якщо будуть проходити паси врозріз.


А ось чемпіону у важливих поєдинках дуже важко даються гольові моменти, не кажучи вже про їхню реалізацію. Згадаймо матчі з "Бенфікою", "Шахтарем", "Баварією".


Все ж, думаю, що Мірча Луческу скрупульозно попрацював над помилками і динамівці знову постануть боєздатною командою. Тоді нас чекає битва принципових суперників, в якій складно комусь віддати перевагу".