2 жовтня 2021 13:46

Бійка на матчі "Поділля" - "Олімпік": подробиці скандалу у Хмельницькому

Скандалом закінчився поєдинок 11 туру в першій лізі між "Поділлям" та "Олімпіком" у Хмельницькому.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua відразу після фінального свистка футболісти "Поділля", незадоволені скасованими двома забитими у ворота гостей м'ячами, мали запитання до арбітра Ігоря Бича.


Як часто буває в таких випадках, на бік рефері стало кілька футболістів "Олімпіка". Все ж, пристрасті поступово вщухли і до бійки справа не дійшла. Але коли команди вже залишали поле, капітан "Олімпіка" Іван Білий дозволив собі провокаційний жест "імені Селезньова" у бік уболівальників, показавши їм середній палець і був покараний червоною карткою. А вже в підтрибунному приміщенні воротар гостей вдарив футболіста "Поділля" і теж побачив перед собою червону. Тепер ця поведінка гравців "Олімпіка" буде розглянута на засіданні КДК УАФ і їм не уникнути тривалої дискваліфікації.


За наявною інформацією два голи "Поділля" були скасовані через те, що в першому випадку був офсайд, а в другому - гравець господарів забив м'яч рукою.


Нервозність на трибунах викликало те, що в другому епізоді арбітр спочатку невдало зробив жест, що нагадує фіксацію взяття воріт.


У турнірній таблиці першої ліги "Олімпік" з 14 очками йде сьомим. "Поділля" з 13 балами знаходиться на десятій позиції.