1 жовтня 2021 21:24
1

"Маріуполь" вдома поступився "Руху" в стартовому матчі 10-го туру УПЛ

Спроба "Маріуполя" піднятися з дна таблиці в поєдинку з 11-ю командою поточного чемпіонату не увінчалася успіхом.


Азовці вийшли на поле з настроєм на боротьбу, і її отримали. Арбітру зустрічі вже в дебюті довелося остудити запал суперників, які зав'язали бійку, жовтими картками. Олексій Деревинський і надалі не скупився на "гірчичники", велика частка яких опинилася в пасиві господарів.


На жаль, для маріупольських шанувальників, в активі їхніх улюбленців за підсумком виявилося порожньо. Гості двічі покарали суперника за огріхи в обороні ще до перерви. Спочатку перепасовка біля своїх воріт завершилася втратою і голом Таллеса з добивання, а незабаром слалом лівим флангом точним ударом у ближній кут завершив Юрій Климчук.


У середині другого тайму Климчук ледь не став автором гольової передачі, але Андрій Борячук, що вийшов на заміну, не зумів замкнути простріл партнера, перебуваючи прямо перед воротами. Підопічні Остапа Маркевича відповіли схожим епізодом своїх джокерів, коли Денис Шостак запоров момент, створений Олександром Драмбаєвим. Однак більше нічого опоненту запропонувати не зуміли.


Команда Леоніда Кучука піднялася на восьму сходинку таблиці, а "Маріуполь" як і раніше плететься в хвості, на два очки відстаючи від найближчих конкурентів у боротьбі за виживання - "Миная" і "Чорноморця".


МАРІУПОЛЬ - РУХ - 0:2

Голи: Таллес (25), Климчук (37).

Маріуполь: Кудрик, Стасюк, Меліченко (Драмбаєв, 74), Мампассі (Босанчич, 71), Удод, Спіровськи (Хромей, 46), Чех, Очеретько (Микитишин, 82), Топалов, Світюха (Шостак, 46), Кулаков.

Рух: Паньків, Мисик, Сич, Стаменкович, Мартинюк, Федорчук, Таллес (Притула, 64), Карасюк (Кухарук, 75), Климчук, Рунич (Бойчук, 65), Кондраков (Борячук, 59).

Попередження: Меліченко (3), Удод (18), Топалов (20), Мампассі (28), Стасюк (56), Шостак (61) – Климчук (4), Стаменкович (46).

Занимают положенное место в УПЛ. Так держать, может повезет и вы отправитесь в свой пердив