1 жовтня 2021 12:16
1

Юрченко про перехід Іванісені в "Крила Рад" :"У кожного свій вибір, кожен вирішує свою долю сам"

Новачок "Десни" Владлен Юрченко прокоментував Tribuna.com свій перехід до чернігівського клубу.


- Це літо видалося дуже бурхливим. Було багато пропозицій від дуже різних клубів. Десь мене не влаштовували ці пропозиції, десь не сходилися вже в кінці переговорів. Я 3 рази збирав речі і майже їхав, але все зривалося в останній момент. Час минув, я розумів, що треба грати. Десь тижні 2 тому на мене вийшла "Десна", запитали, я погодився.


- За інформацією Тransfermarkt, контракт розрахований до літа 2022 року. Це так?


- Не можу говорити про деталі контракту.


- Яку ставите перед собою мету на залишок сезону?


- Ставлю за мету допомагати команді в кожному матчі. Буду робити все, що від мене залежить, допомагати домагатися позитивного результату і показувати хорошу гру. А там вже буде видно.


– Перехід в "Десну" після "Зорі" - це не крок назад?

- Розумію, яка склалася ситуація. З "Зорею" велися переговори, але ми не змогли домовитися про терміни контракту. Не можу все це розкривати і говорити, як було, але факт в тому, що ми не домовилися. Може бути, я колись розповім про це. Не домовилися тільки по терміну угоди, а не з фінансового питання або якомусь іншому.


- Вас не лякає, що в "Десні" не завжди вчасно платять зарплату?


- Я знаю, що зараз ніби як всі виплачують. На даний момент мене це не сильно цікавить. Думаю, все буде добре. Президент клубу переживає за команду, думаю, він буде давати все, щоб було стабільно.


- Іванисеня після "Зорі" опинився в "Крилах Рад" , у вас не було пропозицій з Росії?


- Не було.

- А ви розглядали б їх або відразу відмовили?


- Як бачите, на даний момент я в Україні. Напевно, я не погоджувався.


- Засуджуєте вибір Іванісені чи у футболі це нормально?


- Я не хочу лізти в політичні справи. У кожного свій вибір, кожен вирішує свою долю сам і чинить так, як вважає за потрібне. Якщо він вважає це правильним, значить, для нього це правильно. Як я можу судити і комусь щось говорити. Кожен бачить ситуацію по-своєму, у кожного своє життя, - сказав Юрченко.

А Іванісеню ще до лав збірної викликали.....Ну і чим він "кращий" за "кормільця"????