30 вересня 2021 13:57
1

Василь КАРДАШ: "Баварія" просто не помітила "Динамо"

У груповому турнірі Ліги чемпіонів київське Динамо поступилося в Мюнхені Баварії 0:5.


Екс-гравець "Динамо" Василь Кардаш в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, чим йому запам'яталося суперництво в Німеччині.


"Будемо реалістами:» Баварія" помітно сильніше "Динамо", яке могло врятуватися протиставивши господарям зразкову організацію гри, позамежну самовіддачу, кураж воротаря і удачу. На жаль, не вийшло і добре, що все закінчилося тільки 0:5.


Перед поєдинком деякі експерти дотримувалися думки, що "Баварія " може обмежитися двома забитими м'ячами, скине оберти, щоб поберегти сили на наступні поєдинки. Вони помилялися. "Баварія" забивши швидкий гол, продовжувала нагнітати темп і за всіма статтями переграла "Динамо". Та й вболівальники, які заповнили "Альянц-Арену" не дозволили б своїй команді грати в економ режимі.


А динамівцям хочеться побажати одного: все гарненько зважити, проаналізувати і забути цей розгром у Мюнхені. Інакше можна опинитися в психологічній "ямі", з якої буде складно видертися, а вже незабаром киян чекає принципова битва з "Шахтарем" і матчі за національну збірну України, в яких буде вирішуватися доля путівки у фінальну частину чемпіонату світу".


У наступному турі Ліги чемпіонів київське "Динамо" 20 жовтня зіграє з "Барселоною". "Баварія" зустрінеться з португальською "Бенфікою".


Фото - Footboom

Играть так, как в матче смерти. Бегать до изнеможения