30 вересня 2021 12:23
2

"Сидорчук попросив Пятова вгамувати тренерів "Шахтаря", а той йому відповів...". Журналіст - про ситуацію в перерві матчу за Суперкубок України

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський прокоментував інформацію про сутичку Сергія Сидорчука та Андрія Пятова в перерві матчу за Суперкубок України "Шахтар" - "Динамо" (3:0).


- Я поговорив зі свідками і навіть учасниками цього інциденту, включаючи і Андрія Пятова. І відновив хронологію цих подій.


Ситуація була така. Пятов і Сидорчук синхронно спускалися в тунель на перерву, і Сергій попросив Андрія вгамувати тренерів "Шахтаря", які поводилися так, як не подобалося гравцям "Динамо". Пятов же йому відповів: "Краще скажи своїм товаришам по команді, щоб вони з перших же секунд не бігли з агресією в бік арбітра і нічого не клянчили".


Зрозуміло, що претензії наклалися одна на іншу, вони виплеснули емоції і розбіглися. Інша справа, що там потім знайшлося кому продовжити цю справу-адміністраторам, тренерам, Огнену Вукоєвичу. Загалом, кіпіш тривав.


Я ще запитав у Пятова, чи поспілкувалися вони потім після цього. І Андрій сказав, що він спеціально, коли вийшов на другий тайм, почекав Сидорчука, підійшов до нього і вони відбили кулачки. І на цьому інцидент був вичерпаний.


Сам Пятов мені теж поставив питання, яке мене збентежив: "Чи асоціююся я або Сидорчук з людьми, які будуть в тунелі битися-штовхатися-пхатися?". Тим більше що вони - друзі, які дружать сім'ями. Це все була просто емоційна розмова, навіть без натяку на якийсь мордобій.

Очередной факт ценности инсайдов Цыганика
Ну и хорошо.