29 вересня 2021 19:55

Ілля СКРИПНИК: "нікого не боїмося. Готові всіх перемагати і робимо все правильно"

Хавбек "Динамо" U-19 Ілля Скрипник прокоментував перемогу над "Баварією" в Юнацькій Лізі УЄФА.


- Коли ми впізнали наших суперників у групі, було дуже цікаво перевірити себе на тлі цих команди. Нікого не боїмося. Готові всіх перемагати і робимо все правильно. Дуже радий, що я в цій команді. У нас кращі пацани.


- Діалло вже зарекомендував себе, як лідер в атаці команди.


- Так, Самба сильно нам допомагає. Особливо в атаці. Але йому ще потрібно попрацювати над допомогою в обороні. Йому ще не вистачає сил. Але в атаці він, безумовно, допомагає.


- Ігор Суркіс апелював, щоб ви не зупинялися і продовжували в тому ж дусі. Як це-грати, коли в матчі з "Баварією" на табло вже 0:3?


- Це ніяк на нас не впливало. Ми виходили, щоб проявити себе. Це юнацька ліга УЄФА. Як нам сказали-Це ринок, де ми продаємо себе. У нас же мрія грати в Європи. Неважливо, скільки нам дають часу-три хвилини або п'ятнадцять. Ми виходимо і гриземо землю.


- Ти дуже давно не забивав.


- Так, але я дуже люблю забивати. Спасибі Бенедюку за пас, хоча мені там трохи пощастило. Але щастить найсильнішим. Я прийняв м'яч і бив у дальній кут. Вийшло так, що м'яч влучив у коліно і відскочив у ворота. Я дуже радий.


- Навіть за рахунку 0: 4 Нещерет не хотів пропускати.


- Він уже в другому матчі грає на нуль. Руслан додає нашій команді впевненості і добре грає ногам. У плані сейвів він завжди дуже добре стоїть на стрічці.


- Сьогодні на матчі були брати Суркіси і весь час підбадьорювали вас.


- Коли президент клубу підказує і хворіє, це додає сил. Вдячний керівництву та вболівальникам, які приїхали. Це дуже мотивує. Велике їм спасибі.


- "Динамо" сильно почало матч, а "Баварія" відповіла грубістю. Як це виглядало з лавки? Не було хвилювання, що таким чином мюнхенці зіб'ють атакуюче напруження?


- Та вони, почали агресивно, били по ногах. Але були готові до цього. Це ніяк не вплинуло на наш настрій. Нас це тільки подзадорило. Хотілося вийти і битися, щоб допомогти пацанам.