26 вересня 2021 12:58

Кучук - журналістам: "Це вам цікаво, щоб "Рух" грав у відкритий футбол, а мені так не цікаво"

Головний тренер "Руху" Леонід Кучук прокоментував поразку в матчі з "Динамо" (0:2).


- Ми стільки разів сьогодні обрізалися, що дуже добре, що нам десять не забили. Де тільки ми не втрачали м'ячі: в центрі поля, біля власного штрафного майданчика, при початку атак. Потрібно приземлитися і подивитися на рівень своєї команди і "Динамо".

Ви хочете бачити тікі-таку? "Динамо" не грає в тікі-таку, у відкритий футбол з "Бенфікою" або з "Шахтарем". Як тільки граєш у відкритий футбол, відразу бачиш рівень майстерності футболістів. Він повинен бути дуже високим.

Це вам цікаво, щоб наша команда грала у відкритий футбол, а мені так не цікаво.

Зрозуміло, що потрібно посилювати команду. Щоб рівень молодих футболістів зростав, потрібен високий рівень тих гравців, які поведуть їх за собою. Зрозуміло, що потрібно добре працювати. Як досвідчений тренер, я це розумію.

Звичайно, можна випустити на поле десять молодих футболістів, але їм це не додасть майстерності. Рівень майстерності-це точне виконання індивідуально-технічних і тактичних дій. Тоді молодих можна підтягувати.

А коли зліва, справа і по центру шлюз, то ти хоч бетонний стовп постав, все одно на ньому спіткнешся. Можливо, я сказав трохи завуальовано, але це точно.


Фото - ФК "Рух"